قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم مهر ۱۴۰۴) | تویوتا کرولا ۳ میلیاردی شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (یکم مهر ۱۴۰۴) | رشد ۲۵ میلیونی پژو ۲۰۷ اتوماتیک مشهد محور اصلی توسعه مصرف آرد کامل در خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: برق خورشیدی راه نجات محصولات کشاورزی است تامین سوخت؛ شرط زمستان بدون خاموشی قیمت نان کامل سنتی ۴۰ درصد و ماشینی ۳۰ درصد بالاتر از نان معمولی تعیین شد فعالیت ۵۰ نانوایی مشهد در تولید نان کامل | استاندارد سبوس‌گیری نان کامل چه میزان است؟ روز نفس‌گیر بورس | رفت و برگشت بازار سهام و پایان مثبت بورس (یکم مهر ۱۴۰۴) کوچک‌ترین سکه پارسیان چقدر قیمت دارد؟ (یکم مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش قیمت تخم‌مرغ در مشهد | مرغ تازه در مشهد کیلویی چند؟ + جدول (یکم مهر ۱۴۰۴) سهام عدالت به جاماندگان سال آینده پرداخت می‌شود؟ ساعت کار طلافروشی‌ها در مشهد تغییر کرد توقف کامل خاموشی‌های بخش خانگی در تمام کشور از امروز همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید (یکم مهرماه ۱۴۰۴) افت محسوس قیمت طلا در مشهد | سکه کانال ۱۰۰ میلیون تومان را از دست داد (یکم مهر ۱۴۰۴) ویلای متهم ردیف اول فساد چای دبش، گران‌تر از ویلای مسی، رونالدو و املاک لوکس در ایران + اینفوگرافیک تصویب دستورالعمل بسته مدیریت بازار اجاره در شورای مسکن کاهش قیمت دلار ادامه یافت | دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (یکم مهر ۱۴۰۴) نامه کارگران به وزیر کار: قرارداد‌های کوتاه مدت کارگران حذف شود آغاز برخورد گمرک با تخلفات رجیستری مسافری قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (یکم مهر ۱۴۰۴) | ورود انار با قیمت نجومی به بازار پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خودرو‌های داخلی و وارداتی کدام‌اند؟ | کارشناسان خودرو پاسخ می‌دهند خاموشی‌‌ها در تهران به پایان رسید (یکم مهر ۱۴۰۴) بازگشت برق صنایع به دلیل  افت دما و کاهش مصرف انرژی | هوا، هوادار صنایع شد اثر تورم از مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی کسر می‌شود واردات طلا، پلاتین و نقره به صورت خام مجاز اعلام شد + جزییات تتر؛ ابزار اصلی پولشویی و کلاهبرداری پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه/ ۱ مهر ۱۴۰۴) یارانه ۳ میلیون نفر دیگر نیز حذف شد (۳۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمایت‌های بی‌نتیجه از بورس | بازار سرمایه برای چهارمین روز ریزش کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۲۵۵۰
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
  • ۲
حمایت‌های بی‌نتیجه از بورس | بازار سرمایه برای چهارمین روز ریزش کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴)
هرچند مسئولان اقتصادی کشور در روز‌های اخیر درباره حمایت از بازار سرمایه و سهام‌داران اظهارنظر‌های گوناگونی داشته‌اند، اما بازار همچنان بی‌توجه به این اظهارنظر‌ها می‌ریزد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با ریزش بیش از ۵۷ هزار واحد (۲.۰۶ درصد) به ارتفاع ۲ میلیون و ۷۳۱ هزار واحد عقب‌نشینی کرد. نماد‌های فارس، فملی، فولاد، وبملت، نوری، پارسان و شستا بیشترین تأثیر منفی را در عملکرد امروز شاخص داشتند.

شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز به ترتیب ۱.۰۸ درصد و ۱.۵ درصد ریزش کردند.

میزان خروج پول حقیقی از بازار امروز شدت بیشتری گرفت و به ۶ هزار و ۴۷۸ میلیارد تومان رسید.

حجم معاملات خرد امروز ۶۲.۸ میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد ۱۲ هزار میلیارد تومان شد.

صندوق‌های درآمدثابت با خروج پول و صندوق‌های طلا با ورود جریان پول رو‌به‌رو هستند.

در روز‌های اخیر، از رئیس‌جمهور گرفته تا وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس درباره حمایت از بازار سهام سخن گفته‌اند.

در ابتدای وقت معاملات امروز نیز موج ضعیف حمایتی از نماد‌های بانکی صورت گرفت و باعث شد تا برخی نماد‌های این گروه به تعادل برسند. با این حال این حمایت حقوقی‌ها با شرایط کنونی، توانایی جلوگیری از ریزش بیشتر بازار را نداشته است.

تجربه‌های گذشته نیز نشان داده در شرایط ریزشی شدید بازار سرمایه، حمایت از چند نماد یا یک گروه محدود، نه‌تنها به نجات بازار کمکی نمی‌کند بلکه سهام‌داران نیازمند به پول نقد در این سهم‌ها، با فروش سهام خود، فشار فروش را بیشتر نیز می‌کنند. این موضوع امروز نیز اتفاق افتاد.

به نظر می‌رسد در شرایط فعلی، حمایت برابر حقوقی‌ها از تمام گروه‌ها می‌تواند به نجات بازار بینجامد و فشار فروش را تا حدی کاهش دهد.

حمایت‌های بی نتیجه از بورس | بازار سرمایه برای چهارمین روز ریزش کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مردم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
0
0
بورسی که بدون هیچ دلیلی قیمت‌ها الکی بالاتر از واقعیت بوده و حالا میفهمید که با توجه به شرایط مسیر صحیح را طی کرده و به قیمت‌های جدید و واقعی خواهد رسید.همچون سهام عدالت که سهامدار هیچ اختیاری از نظر مالکیت خصوصی بر آن را ندارد و سودش را هم بعد مجمع سریع داده نمیشه دیرتراز زمان مقرر.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
0
0
بورس یعنی قمار بازی بدون پیگرد قضایی و انتظامی و آزادی
بیمه یعنی جیب مردم را خالی کردن و زیر تعهدات نرفتن
بانک یعنی رفیقتم تا زمانی که پولداری و پولی از من نخواهید.
کارشناسان در این زمینه های فوق هم حقه بازان مدرن ریاکاری
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->